appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Ajax en de dag na de triomftocht in Turijn

ANP
woensdag 17 april 2019 | NOS | NOS Sport

Het is the day after the night before. Na het Mirakel van Madrid de Triomf van Turijn. Voor het eerst sinds 1997 hoort Ajax weer bij de beste vier clubs van Europa. 

In Langs de Lijn En Omstreken wordt er uitgebreid teruggekeken op de historische 2-1 winst van de Amsterdammers op Juventus. We spraken met technisch directeur Marc Overmars en financieel directeur Jeroen Slop.

Ajax, the day after

Vanmiddag kwam de spelersbus terug bij de Johan Cruijff Arena. Verslaggever Jan-Kees van der Kun was erbij. En zelfs Max Verstappen, groot PSV-fan, blijkt te hebben genoten van Ajax. 

 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Ajax is weer thuis

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1