appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Maak jouw opstelling voor Ajax tegen Juventus

NOS
woensdag 10 april 2019 | RAD1 | Redactie

Vanavond barst het spektakel los in de Johan Cruijff Arena. In de kwartfinale van de UEFA Champions League gaat Ajax de strijd aan met Juventus. Zijn de Amsterdammers opgewassen tegen het team van Cristiano Ronaldo? En wie moet er sowieso vanavond op het veld staan? Geef jouw ideale opstelling door!

Om 21.00 uur trappen Ajax en Juventus af in de Johan Cruijff Arena. Luister vanaf 20.30 uur naar Langs de Lijn en Omstreken voor liveverslag en analyse van deze historische wedstrijd. 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1