Sport
BNNVARA

Erben Wennemars: 'Als je in de Tour de France etappes hebt gewonnen, dan ben je er gewoon'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben Wennemars: 'Als je in de Tour de France etappes hebt gewonnen, dan ben je er gewoon'

Het is weer tijd voor de Kleine Sportcitatenquiz van BVSC! Dit keer heeft Roelof alles uit de kast getrokken; zal Erben de quiz doorstaan? En, voor wie is deze maandagse motiverende speech? Je ziet het allemaal in de video hieronder.

Roelof bladerde alle kranten door en kwam met de spannendste, gekste en vooral moeilijkste quotes bij Erben voor de Kleine Sportcitatenquiz. Met enige hints komt Erben een eind maar dat de quote, "ik moet alleen een klein beetje rijpen, een klein beetje sterker worden. En dan denk ik, dat het in één van de komende jaren wel goed komt", is van Dylan Groenewegen, dat Erben niet verwacht.

Dylan Groenewegen

Erben: "Wat een onzin. Als je in de Tour de France etappes hebt gewonnen, dan ben je er gewoon." Als dat niet motiverend is, dan weet Roelof het ook niet meer. Een ding is zeker, als je even geen motivatie kan vinden, kan je altijd bij Erben terecht. En nu Roelof het wielrennen gaat oppakken, gaat hij daar vast eens gebruik van maken.

Erben Wennemars is elke maandag tussen 13:30 en 14:00 te gast bij BVSC. Luister hieronder de hele uitzending terug en vergeet je niet te abonneren op de podcast. En, weet jij het antwoord op de kijkersvraag? Laat het ons dan weten op Instagram!

{podcast audio="82982" caption="B.V.S.C. - uitzending van 25-03-2019" }

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie