appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

'Sven Kramer is er volgend jaar gewoon weer bij en misschien wel beter dan dit jaar'

De Nieuws BV
maandag 4 maart 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Roelof de Vries en Erben Wennemars spelen de kleine sportcitatenquiz. Leest Erben ook extra goed de kranten of was hij enkel en alleen gefocust op het schaatsen? Je ziet het in de onderstaande video.

Roelof de Vries en Erben Wennemars spelen de kleine sportcitatenquiz.

De eerste quote is een makkie voor Erben. "Misschien zegt het iets over mij dat de rest van het veld tien jaar nodig heeft gehad om bij mij in de buurt te komen." Dat is natuurlijk Sven Kramer, negen keer veroverde hij de titel wereldkampioen en voor de twaalfde keer stond hij op het podium bij het WK-allround. Vorig jaar dacht Erben even, misschien gaat Kramer wel stoppen, maar na zijn prestatie dit jaar is hij er volgend jaar gewoon weer bij.

Het gaat te goed met Nederland in de sport, vooral afgelopen weekend stroomden diverse medailles binnen. De quote "Ik had pas op de streep door dat er niemand naast me lag", was daarom een gokje voor Erben. Maar met een kleine hint van Roelof, zoek het in de Europese kampioenen, riep Erben direct: Nadine Visser. Afgelopen weekend won ze Europees goud op de 60 meter horden.

Meedoen met de 'Kleine Sportcitatenquiz'? Kijk dan op Instagram.

Erben Wennemars is elke maandag de co-host bij BVSC, hèt sportprogramma van NPO Radio 1 tussen 13:30 en 14:00.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1