appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Kjeld Nuis en Ireen Wüst mogen toch naar WK

ANP
vrijdag 18 januari 2019 | NOS | NOS Sport

Schaatsers Ireen Wüst en Kjeld Nuis zijn de selectiecommissie van de KNSB alsnog aangewezen voor twee grote internationale toernooien. 

Kjeld Nuis werd in Collalbo gediskwalificeerd. De tweevoudig olympisch kampioen ging vervolgens verhaal halen bij de scheidsrechter. Nuis bood later zijn excuses aan maar liet ook weten het nog steeds oneens te zijn met de beslissing.

Maar met deze hele voorgeschiedenis krijgt Kjeld Nuis toch een aanwijsplek voor het WK Sprint. Wüst die tijdens het EK allround van vorige week vierde werd en zich niet rechtstreeks plaatste voor het WK allround mag alsnog haar koffers pakken voor de reis naar Calgary.

Technisch directeur Remy de Wit legt uit

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1