appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Sensationeel slot brengt Nederlands elftal naar het eindtoernooi van de Nations League

ANP
maandag 19 november 2018 | NOS | Daan van den Berg

Het Nederlands Elftal heeft zich in extremis geplaatst voor het eindtoernooi van de Nations League. Oranje kon in Gelsenkirchen een 2-0 achterstand ombuigen tot 2-2. Dat ene punt was genoeg om eerste te eindigen in de groep. 

Sensatie in de slotfase, Nederland door naar de eindronde van de Nations League

Langs de Lijn En Omstreken

Na negen minuten schoot Timo Werner de bal achter Jasper Cillessen en was het 1-0. Elf minuten later zette Leroy Sane de score op 2-0. Lang leek het erop dat Duitsland dichterbij de 3-0 was dan Nederland bij de 2-1. 

Pas in de slotfase kwam Nederland op stoom, in de 85e minuut scoorde Quincy Promes en vanaf dat moment hing de gelijkmaker in de lucht. In de blessuretijd maakte Virgil van Dijk het feest compleet. Nederland pakt een punt en is door naar de eindronde van de Nations League. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1