appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Zo klonken de Oranjevrouwen op NPO Radio 1

ANP
dinsdag 13 november 2018 | NOS | Jesper van Aken

De Nederlandse voetbalvrouwen hebben zich geplaatst voor het WK van volgend jaar in Frankrijk. In het returnduel met Zwitserland was een 1-1 gelijkspel genoeg na de 3-0 zege van vorige week.

Even leek Oranje het lastig te krijgen na een vroege rode kaart van aanvoerder Anouk Dekker, maar echt spannend werd het nooit. Helemaal niet toen spits Vivianne Miedema de score opende. De tegentreffer van Zwitserland mocht de pret niet drukken.

Zwitserland-Nederland op muziek.mp3

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1