appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Proost!
STER Advertentie

Gouden dag voor kameleon Epke Zonderland?

ANP
zaterdag 3 november 2018 | NOS | Gerwin Peelen

Het is de grote dag voor Epke Zonderland op het WK in Qatar. Hij start als een van de medaillekandidaten in de rekstok-finale. Een gouden medaille zou een kroon zijn op een toch al prachtig jaar voor de Fries. Twee weken geleden werd hij vader, een week geleden schrijf hij nog turnhistorie met de Nederlandse mannenploeg.

Zonderland schakelt moeiteloos van de ene rol naar de andere. Een bijdrage van Edwin Cornelissen

Kameleon Epke wisselt steeds van rol.mp3

Flitsen van de finale van Epke Zonderland zijn op NPO Radio 1 te horen tussen 16.30 en 17.00 uur. Om 14.40 uur komt Sanne Wevers al in actie op de balk, ook daar zijn flitsen van te horen.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1