appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
STER Advertentie

De NOS Voetbalpodcast #8 Van Persie terug in Oranje!

NOS
maandag 1 oktober 2018 | NOS | Redactie

Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Allemaal van de commentatoren die langs het veld ter plekke waren. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week spreekt Arno Vermeulen met zijn collega-commentatoren Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Frank Snoeks.

De commentatoren blikken terug op het afgelopen Eredivisie-weekend en komen tot de conclusie dat er wel heel veel rode kaarten werden uitgedeeld. Een daarvan was voor Robin van Persie. Dan wordt meteen de vraag gesteld of Van Persie niet gewoon terug moet in de selectie van Oranje.

Ook praten ze over de VAR en blikken de commentatoren alvast vooruit op de wedstrijden in de Champions League. Wat kan Ajax tegen Bayern M√ľnchen en hoe doet PSV het tegen Internazionale.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1