appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #3: 'Er zijn te veel ploegen als FC Emmen in de eredivisie'

NOS
maandag 27 augustus 2018 | NOS | Sjors van Veen

Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Allemaal van de commentatoren die langs het veld ter plekke waren. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week spreekt Arno Vermeulen met zijn collega-commentatoren Jeroen Grueter, Andy Houtkamp en Jeroen Elshoff.

Zij praten onder andere over PSV en goalgetter Luuk de Jong. Ook wordt de vraag gesteld of Feyenoord mee kan doen om de titel en of FC Emmen wel in de eredivisie hoort.

De transfer van Kevin Strootman naar Olympique Marseille komt ook ter sprake. De middenvelder komt over van AS Roma. "Vanuit Roma gezien is het volstrekt logisch om Strootman te laten gaan. Zijn vervangers hebben ze al in huis, maar Marseille neemt een groot risico", klinkt het aan tafel.

Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Andy Houtkamp bespreken alles in de voetbalpodcast

De Voetbalpodcast #3 is hier te beluisteren en ook te downloaden via iTunes.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1