Politiek

Stel live jouw politieke vraag aan Vullings en Van der Wulp

foto: De Stemming, 2019foto: De Stemming, 2019
  1. Nieuwschevron right
  2. Stel live jouw politieke vraag aan Vullings en Van der Wulp

[NOS] Deze verkiezingsperiode brengt NPO Radio 1 jouw stem letterlijk en figuurlijk naar Den Haag. In verschillende programma’s, die worden uitgezonden vanaf de sociëteit in Nieuwspoort in Den Haag heb jij als luisteraar de mogelijkheid om vragen te stellen of debatonderwerpen aan te dragen.

Vandaag, 12 maart, is er om 12.30 uur een live opname van de podcast De Stemming van Vullings en Van der Wulp. En jij hebt als kiezer de mogelijkheid om live vragen te stellen aan politiek journalisten Joost Vullings en Xander van der Wulp via Zoom.

Kijk live mee met de opname via de Facebookpagina van NPO Radio 1 of het YouTubekanaal van NPO Radio 1 en stel daarna jouw vraag over de verkiezingscampagnes. Stuur je vraag in onder de livestream en wie weet word jij uitgekozen om op de online publieke tribune plaats te nemen en in gesprek te gaan met Vullings en Van der Wulp.

Tweede Kamerverkiezingen 2021

Bij NPO Radio 1 volg je alles rondom de Tweede Kamerverkiezingen. De belangrijkste verhalen en het laatste verkiezingsnieuws lees je hier. (Tip: met de NPO Radio 1-app ben je nóg sneller op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.)

Ster advertentie
Ster advertentie