Reporter Podcast
KRO-NCRV

#3 - Metalcore en bombast (S05)

  1. Podcastschevron right
  2. Reporter Podcastchevron right
  3. #3 - Metalcore en bombast (S05)

vr 28 januari 2022

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere een primeur van Martyr. Het nieuwe album “Planet Metalhead” verschijnt op 24 februari 2022, maar De Keiharde mag alvast één van de nieuwe tracks draaien. 
 Marc Kaashoek staat tijdens het Metal Female Voices Fest in Wieze (België) tussen het publiek te genieten als daar ineens Ancient Bards op het podium verschijnt. Zangeres Sara Squadrani blaast hem helemaal omver. Marc legt in het gesprek uit wat deze muziek en specifiek Sara met hem doet. Van Ancient Bards wordt “A greater purpose” helemaal gedraaid.
De Keiharde ontvangt een mail van de moeder van één van de leden van de metalcore band Serve uit Utrecht/ Rotterdam. Het verhaal grijpt ons aan en als we dan ook nog eens de muziek van Serve horen zijn we om. We moeten zanger Jesse spreken en de band aan jullie voorstellen. 
Suzanne zit helemaal in een Randy Rhoads fase en dus wordt de studioversie van “Crazy train” gedraaid en Mike groot fan van een band die in zijn ogen nooit de doorbraak gekregen die ze hadden verdiend, Galactic Cowboys.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.


Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!