Radio Bergeijk
VPRO

Aflevering 1: Naakt op het wereldwijde internet (nieuwe reeks)

  1. Podcastschevron right
  2. Radio Bergeijkchevron right
  3. Aflevering 1: Naakt op het wereldwijde internet (nieuwe reeks)

di 27 augustus 2019

Welkom terug bij Radio Bergeijk in een nieuw jasje. Dat zit natuurlijk weer als gegoten. Ook dit keer weer veel studiogasten, reportages, vaste rubrieken, en oude en nieuwe bekenden en natuurlijk de vaste gastheren Toon Spoorenberg en Peer van Eersel.


Aflevering 1 begint met de vaste rubriek Het Radio Bergeijk Radio Studiogesprek. Theo Van Deursen is te gast en hij heeft zelf ook een gast meegenomen: de goeroe op het gebied van internet en moderne technologie Antoine Vergeer (Merijn Scholten). Hij is lid van de jeugd van Bergeijk en kan alles vertellen over de digitale wereld. De mannen wisten niet eens van het bestaan van deze wereld en zijn blij verrast dat er zoveel naakt te vinden is (wel zelf met de onderbroek aan).


Verder in deze aflevering de rubriek ‘Komt mama nog vandaag?’


De laatste gast is Louis Lathouwers die zijn cursus ‘Wees niet meer zo angstig voor de angst’ komt aankondigen. Hij was altijd al angstig voor onder andere middelgevulde ruimtes, insecten, het aanraken van lege vellen papier, en de post. Maar nu heeft hij een cursus bedacht om hier mee om te gaan. Helaas is hij ook bang voor cursussen.