appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Liefdeslessen

Mischa Blok krijgt liefdeslessen van BN-ers. Bijzonder openhartige gesprekken over de liefde in de intimiteit van hun favoriete kroeg. En die lege barkruk naast hen? Die is voor jou!

Podcast afleveringen

#13 Jurgen van den Berg

woensdag 20 februari 2019, 16:53 uur

Download

Hij is zo. Ontzettend. Verliefd. En daar is hij zelf misschien nog wel het meest verbaasd over. Zijn liefdesles? Neem nooit genoegen met een zeven of met een acht, want nu alles op zijn plek valt, is hij zo blij dat hij heeft gewacht.

#12 Splinter Chabot

woensdag 6 februari 2019, 23:21 uur

Download

Splinter is een dromer. Hij ziet een ober en BAM hij is verliefd. In zijn fantasie ziet hij hoe ze hun eerste ruzie bijleggen, hoe ze thuiskomen na een dag hard werken. En dan heeft hij in de echte wereld nog geen woord met hem gewisseld.

#11 Vincent Bijlo

woensdag 30 januari 2019, 15:49 uur

Download

's Avonds luisterde hij op zijn studentenkamer stiekem naar de cassettebandjes die Mariska voor zijn broer had ingesproken. Nu, 31 jaar later, is hij nog steeds gelukkig met haar. Zijn advies? Blijf praten, blijf bijsturen, blijf zacht van binnen. En vooral: blijf bij elkaar. 'Een huwelijk is nooit af. Dus flikker het niet weg!'

#10 Marieke Elsinga

woensdag 23 januari 2019, 15:03 uur

Download

Ze heeft heel veel liefde te geven. Die geeft ze nu aan haar kat. Maar ze heeft dan ook een hele leuke kat. Een man die het voortouw durft te nemen en het tijd durft te geven, dat zou mooi zijn, maar vind die maar eens in de verknipte Amsterdamse datingmarkt...

#9 Rob Geus

donderdag 17 januari 2019, 02:04 uur

Download

Hij is tot nu toe twee keer getrouwd. Als het aan hem ligt, wil hij nog een derde keer trouwen, maar dan wel met zijn huidige vrouw. Afgekloven nagels, dat vindt hij een enorme afknapper. Net als vrouwen die niet kunnen koken.

#8 Evelien de Bruijn

woensdag 9 januari 2019, 16:30 uur

Download

Niet vooruitjanken! Dat is één van de belangrijkste lessen die Evelien de afgelopen jaren heeft geleerd. Een openhartig gesprek over geduld, vertrouwen en Katrien Duck.

#7 Ed Struijlaart

donderdag 3 januari 2019, 07:00 uur

Download

Vroeger was hij een verlegen jongen die zich achter zijn gitaar verschool. Inmiddels snapt hij steeds beter hoe vrouwen werken. Zo ziet hij al aan de stand van de wenkbrauw van zijn vriendin wat hij fout heeft gedaan. Bloemen kopen, dát zou hij vaker moeten doen!

#6 René van Meurs

donderdag 27 december 2018, 07:00 uur

Download

Na drie leerzame relaties is René single. Geen happy single, maar hoe komt de liefde op je pad als je het liefste thuis Jan van Haasteren-puzzels maakt?

#5 Maxim Hartman

donderdag 20 december 2018, 07:00 uur

Download

Maxim gelooft niet in relaties en hij gelooft niet in de ware. Hij vergelijkt verliefdheid met een afschuwelijke ziekte die hij zo snel mogelijk kwijt wil raken, net als de griep. Waar hij wel in gelooft? In pure zelfbescherming!

#4 Lize Korpershoek

donderdag 13 december 2018, 07:00 uur

Download

Na een slordig avondje stappen, vond Tim Hofman haar pinpas. Net als in het sprookje van Assepoester, leverde hij de pinpas bij haar thuis af. Een prachtig liefdesverhaal over veiligheid en verlatingsangst.

#3 Cornald Maas

donderdag 6 december 2018, 07:00 uur

Download

Verliefdheid verandert in 'verdieping en vertedering'. Cornald is al 21 jaar samen met Martijn, maar ze wonen niet samen. Is dat dé manier om een relatie spannend te houden?

#2 Frans Bauer

woensdag 28 november 2018, 07:00 uur

Download

Onvoorwaardelijke liefde voelt hij voor zijn ‘Maris’. Waar ging hun laatste ruzie over? En hoe kijkt hij terug op het All You Need is Love-incident aan het begin van zijn carrière?

# 1 Willibrord Frequin

donderdag 22 november 2018, 11:31 uur

Download

Hij is nu zeven jaar samen met zijn vrouw Gesina. Wat heeft hij geleerd van zijn vorige drie huwelijken en hoe gaat Willibrord om met monogamie?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1