appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Kunststof

Talkshow met prominenten over kunst, cultuur en media. Presentatie: Jellie Brouwer, Gijs Groenteman, Antoinnette Scheulderman, Elisabeth van Nimwegen en Frénk van der Linden.

Podcast afleveringen

Sunny Bergman, documentairemaker

donderdag 3 december 2020, 19:30 uur

Sunny Bergman maakte een nieuwe documentaire, ‘Oproerkraaiers’. Daarin onderzoekt ze het hedendaagse activisme en de relatie met maatschappelijke verandering. Ze trok daarvoor op met een breed scala activisten, van de boeren tot Black Lives Matter. Eerder maakte ze o.a. de documentaires ‘Beperkt houdbaar’ en ‘Wit is ook een kleur’.
Presentatie: Gijs Groenteman

Roel Maalderink, programmamaker

woensdag 2 december 2020, 19:30 uur

Programmamaker Roel Maalderink maakt sinds 2017 de satirische online serie ‘Voxpop’. Een wekelijkse knipoog naar het nieuws waarin hij samen met de man op de straat maatschappelijke thema’s bespreekt op een spraakmakende manier. Daarnaast presenteert hij ‘De ochtendshow to go’ op de site van het AD en maakt hij o.a. de ‘De Speld’ podcast.
Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Nour-Eddine Jarram, kunstenaar

dinsdag 1 december 2020, 19:30 uur

Enschedese kunstenaar Nour-Eddine Jarram exposeert in Rijksmuseum Twenthe met de solotentoonstelling ‘Beeldenstorm’. In zijn werk corrigeert hij de geschiedenis, niet door beelden neer te halen, maar door nieuwe monumenten te bouwen. Jarram kwam eind jaren zeventig vanuit Marokko naar Enschede om te studeren aan de kunstacademie AKI.
Presentatie: Gijs Groenteman

Mounir Samuel, journalist en schrijver

maandag 30 november 2020, 19:30 uur

Journalist en schrijver Mounir Samuel schreef een nieuw boek, ‘Noodzakelijke gesprekken’. Vijftien spraakmakende interviews over de grote vragen van deze tijd, waarin hij geen ongemakkelijk thema of maatschappelijke uitdaging uit de weg gaat. Ook presenteert Samuel het literaire tv-programma ‘De nieuwe wereld’.
Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Kunststof-special: Hoe komen we de huidhongerwinter door?

donderdag 26 november 2020, 19:30 uur

Hoe komen we de huidhongerwinter door? Een thema-uitzending van Kunststof met wetenschapper Peter Bos en zangeres Lakshmi. Peter Bos schreef het boek ‘Verbonden - De biologie van menselijke relaties’. Lakshmi maakte dit jaar de muziektheatervoorstelling ‘Huidhonger’.
Presentatie: Frénk van der Linden

Leo Blokhuis, muziekjournalist

woensdag 25 november 2020, 19:30 uur

Muziekjournalist Leo Blokhuis schreef een nieuwe boek, ‘Berlijn, muzikale revolutie’. Daarin laat hij zien hoe, tegen de achtergrond van politiek en geschiedenis, Berlijn een bakermat werd van een bijzondere muzikale revolutie. Eerder werd zijn soundbook ‘The Sound of the Westcoast’ bekroond met de Gouden Tulp.
Presentatie: Gijs Groenteman

VanWyck, singer-songwriter

dinsdag 24 november 2020, 19:30 uur

Singer-songwriter Christien Oele, oftewel VanWyck, bracht een nieuw album uit, ‘God is in the detour’. Over troost vinden op onverwachte plaatsen. VanWyck maakt trans-Atlantische folk, waarin zowel Europese als Amerikaanse invloeden doorklinken. In 2018 bracht ze haar debuutalbum uit, ‘An average woman’.
Presentatie: Jellie Brouwer

Joost Prinsen, acteur, schrijver en presentator

maandag 23 november 2020, 19:30 uur

Joost Prinsen geeft sinds drie jaar antwoord op vragen in zijn column in het AD. Al zijn adviezen zijn nu gebundeld in het boek ‘Mijn vrouw pikt zeepjes’. Prinsen speelde 45 jaar in het theater en daarnaast in o.a. de tv-programma’s De Stratenmakeropzeeshow en het Klokhuis. Ook presenteerde hij de quiz ‘Met het mes op tafel’.
Presentatie: Jellie Brouwer

Iris Sommer, psychiater en schrijver

donderdag 19 november 2020, 19:30 uur

Psychiater en schrijver Iris Sommer schreef het boek ‘Het vrouwenbrein’. Daarin schetst ze een zo volledig mogelijk beeld hoe en waarom het vrouwen- en mannenbrein verschillen. Sommer is hoogleraar psychiatrie aan het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Paul Sin Nam Rigter, acteur en regisseur

woensdag 18 november 2020, 19:30 uur

Regisseur Paul Sin Nam Rigter maakte de documentaire ‘Dood in de Bijlmer’ die in première gaat op het Idfa. De film laat zien hoe verschillend er door de gemeenschappen in de Bijlmer gerouwd wordt. Als acteur is Rigter bekend van o.a. de tv-programma’s ‘Klokhuis’, ‘Spangas’ en ‘Klem’.
Presentatie: Jellie Brouwer

Paul Onkenhout en John Schoorl, journalisten

dinsdag 17 november 2020, 19:30 uur

Volkskrant-journalisten Paul Onkenhout en John Schoorl portretteren in hun boek 'De vijfde beatles' 64 mannen en vrouwen die onlosmakelijk verbonden zijn met John, Paul, George en Ringo. Dit zijn o.a. Johan Cruijff, Muhammad Ali en Bob Dylan.
Presentatie: Jellie Brouwer

Splinter Chabot, schrijver en presentator

maandag 16 november 2020, 19:30 uur

Schrijver Splinter Chabot verzamelde in zijn boek ‘Roze brieven’ de meest bijzondere brieven die hij kreeg als reactie op zijn boek ‘Confettiregen’, over zijn coming-out, met daarbij de reacties die hij heeft teruggestuurd. In 2019 maakte hij de tv-serie ‘Splinter in de politiek’.
Presentatie: Jellie Brouwer

Bastiaan Woudt, fotograaf

donderdag 12 november 2020, 19:30 uur

Er verschenen verschillende fotoboeken van fotograaf Bastiaan Woudt. In ‘Hidden’ zijn de hoogtepunten uit zijn werk verzameld. Voor ‘Peak’ reisde hij een maand door de bergen in Nepal. Hij heeft een voorliefde voor klassieke fotografie en maakt voornamelijk zwart-wit foto’s.
Presentatie: Antoinnette Scheulderman

Judith de Leeuw, filmmaker

woensdag 11 november 2020, 19:30 uur

Filmmaker Judith de Leeuw maakte de documentaire ‘Ruut Weissman – De Hoofdpersoon’. Over de realisatie van de gelijknamige voorstelling met regisseur Ruut Weissman en actrice Harriët Stroet, over de machtsrelatie tussen een docent en een leerling, tussen een actrice en een regisseur.
Presentatie: Gijs Groenteman

Rinke van den Brink, journalist

dinsdag 10 november 2020, 19:30 uur

Journalist Rinke van den Brink schreef het boek ‘Ik ben er weer’. Daarin vertelt hij hoe hij bij een ziekenhuisopname in 2017 slachtoffer werd van een medische blunder en daarna in een zware psychose belandde. Van den Brink is redacteur gezondheidszorg bij de NOS. In 2013 verscheen zijn boek ‘Het einde van de antibiotica’.
Presentatie: Jellie Brouwer

Matthias M.R. Declercq, schrijver en journalist

maandag 9 november 2020, 19:30 uur

Schrijver en journalist Matthias M.R. Declercq schreef het boek ‘De ontdekking van Urk’. Hij woonde een half jaar op Urk en rekent in dit boek af met de vooroordelen en laat een wereld zien die bijna niemand kent. In 2016 debuteerde hij met zijn boek ‘De val’. Hij is journalist voor o.a. de krant ‘De Morgen’.
Presentatie: Jellie Brouwer

Maike Meijer, actrice en scenarioschrijver

woensdag 4 november 2020, 19:30 uur

Actrice en scenarioschrijver Maike Meijer bracht haar eigen geschreven en geïllustreerde boek uit, ‘Wen er maar aan’. Daarin beschrijft ze scènes uit het leven van een vrouw van zekere leeftijd. Sinds 2008 maakt en schrijft ze samen met Margôt Ros het meermaals bekroonde Toren C.
Presentatie: Jellie Brouwer

Daniël Verlaan, techjournalist

maandag 2 november 2020, 19:30 uur

Techjournalist Daniël Verlaan schreef het boek ‘Ik weet je wachtwoord’. Daarin beschrijft hij zijn onderzoeken voor RTL Nieuws naar internetcriminaliteit en hoe je je ertegen kunt beschermen. Vorig jaar ontving hij de Loep voor zijn undercoveronderzoek naar een wraakpornonetwerk en de Tegel in de categorie talent.
Presentatie: Jellie Brouwer

Damiaan Denys, filosoof en psychiater

donderdag 29 oktober 2020, 19:30 uur

Filosoof en psychiater Damiaan Denys schreef het boek ‘Het tekort van het teveel’. Over de paradox van de geestelijke gezondheidszorg: we zijn gelukkiger dan ooit maar ook depressiever dan ooit. Denys is werkzaam als hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en was in 2015 te gast bij Zomergasten.
Presentatie: Gijs Groenteman

Marijn Frank, programmamaker en presentator

woensdag 28 oktober 2020, 19:30 uur

Programmamaker en presentator Marijn Frank maakte de achtdelige serie ‘Een programma over de jaren negentig’. Daarin interviewt Marijn Frank de hoofdrolspelers van het decennium, o.a. heroïneverslaafden, panfluiters, penvriendinnen en Captain Jack. Frank is een van de verslaggevers van Keuringsdienst van Waarde. In 2015 verscheen haar documentaire ‘Vleesverlangen’.
Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Dirk Jan Roeleven en Hester van der Vliet

dinsdag 27 oktober 2020, 19:30 uur

Dirk Jan Roeleven en zijn vrouw Hester van der Vliet schreven samen het boek ‘De laatste reis van de boswachter’. Daarin doen ze verslag van hun maandenlange reis naar Japan met de auto. Roeleven maakt als filmmaker items voor o.a. Andere Tijden Sport en Het Uur van de Wolf, en documentaires van artiesten als Anton Corbijn, Willem Wilmink en Wim Sonneveld. Van der Vliet is tv-producer bij BNNVARA.
Presentatie: Jellie Brouwer

Glen Faria, singer-songwriter

maandag 26 oktober 2020, 19:30 uur

Singer-songwriter Glen Faria bracht dit jaar verschillende nieuwe singles uit. Zoals het nummer ‘Niet boos zijn’ samen met Kenny B en ‘Terug naar nu’ samen met zijn eigen zoon. Faria deed in 2018 mee aan het programma Beste Zangers waarna zijn nummers ‘Duurt te lang’ en ‘Zij weet het’ hits werden door de covers van Davina Michelle en Tino Martin.
Presentatie: Jellie Brouwer

Lidy Blijdorp, cellist

woensdag 21 oktober 2020, 19:30 uur

Cellist Lidy Blijdorp bracht haar debuut-cd uit, ‘Journeyers’. Een muzikale droomreis langs verschillende genres, componisten en culturen. Ze speelt een aantal stukken op de online editie van Cello Biënnale die 22 oktober van start gaat. Ze won prijzen bij de Prix Académie Ravel, het Prinses Christina Concours, het Grachtenfestival en de Amsterdamse Cellobiënnale.
Presentatie: Jellie Brouwer

Valika Smeulders, onderzoeker en curator

dinsdag 20 oktober 2020, 19:30 uur

Valika Smeulders is sinds juli hoofd geschiedenis bij het Rijksmuseum in Amsterdam. Ze maakt samen met een team van conservatoren de tentoonstelling ‘Slavernij’ die te zien is in 2021. In 2019 ontving ze de Black Achievement Award in de categorie Onderwijs en Wetenschap.
Presentatie: Jellie Brouwer

Rosita Steenbeek, schrijver en columnist

maandag 19 oktober 2020, 19:30 uur

Schrijver Rosita Steenbeek schrijft sinds augustus columns voor Trouw over onder andere het verschil tussen Italië en Nederland in de corona aanpak. Ze woont al dertig jaar in Rome en Italië is ook een terugkerend thema in haar romans. In 1994 debuteerde ze met haar roman ‘De Laatste vrouw’. In de rubriek Boekentherapie adviseert onze boekentherapeut Helena Hilgerdenaar deze keer een boek van Julian Barnes, 'Hoogteverschillen'.
Presentatie: Jellie Brouwer

Margot van Schayk, schrijver

donderdag 15 oktober 2020, 19:30 uur

Margot van Schayk werd vorig jaar voor de vierde keer gediagnosticeerd met kanker en schreef daarover het boek ‘Ik val niet, ik dans’. Over het leven dat je moet leven voor het te laat is. Ze studeerde af als dramaturg en schreef eerder het boek ‘Hallo Medemens! De geschiedenis van Het Werkteater’.
Presentatie: Antoinnette Scheulderman

Cherry Duyns, schrijver en theater- en filmmaker

woensdag 14 oktober 2020, 19:30 uur

Schrijver en theater- en filmmaker Cherry Duyns schreef een nieuwe roman, ‘Afscheid’. Daarin blikt hij terug op het leven van zijn moeder dat getekend werd door de oorlog. Met zijn films won hij de Nipkowschijf, een Gouden Kalf en de Prix Europa. Voor zijn unieke culturele bijdragen werd Duyns benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
Presentatie: Gijs Groenteman

Ernest van der Kwast, schrijver

dinsdag 13 oktober 2020, 19:30 uur

Schrijver Ernest van der Kwast schreef een nieuwe roman, ‘Ilyas’. Daarin stelt hij op lichte wijze de vragen van deze tijd aan de orde. Van der Kwast schreef eerder bestsellers als ‘Mama Tandoori’ en ‘De ijsmakers’, waarmee hij de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs won.
Presentatie: Jellie Brouwer

Willem Diepraam, fotograaf

maandag 12 oktober 2020, 19:30 uur

Het werk van fotograaf Willem Diepraam is voor het eerst te zien op een overzichtstentoonstelling in het Rijksmuseum, ‘Willem Diepraam, 50 jaar fotografie’. Diepraam was in dienst voor Vrij Nederland waarvoor hij toonaangevende reportages maakte. Ook wist hij de fotografie als een kunstvorm verder te ontwikkelen.
Presentatie: Jellie Brouwer

Said El Haji, schrijver

donderdag 8 oktober 2020, 19:30 uur

Schrijver Said El Haji schreef het boek, ‘Gemeente zegt ik Nederlands leren’. Daarin doet hij met humor en medeleven verslag van zijn lessen aan mensen voor wie het Nederlands de tweede taal is, zoals vluchtelingen en oudkomers. Zijn debuutroman ‘De dagen van Sjaitan’ werd enthousiast onthaald.
Presentatie: Jellie Brouwer

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan lanceert de AkzoNobel Art Foundation het jubileummagazine ‘We are the collection’ dat de bedrijfscollectie in nieuw licht zet. Directeur Hester Alberdingk Thijm kreeg voor haar bijdrage aan de Nederlandse kunstwereld een koninklijke onderscheiding.
Presentatie: Jellie Brouwer

Saman Amini, theatermaker en acteur

dinsdag 6 oktober 2020, 19:30 uur

Theatermaker en acteur Saman Amini zou in het theater staan met zijn muzikale voorstelling ‘Onvoorspelbaar verleden’, maar door de nieuwe coronamaatregelen is zijn hele tour plots afgelast. Het is een tragikomische voorstelling over het vergaan door pijn uit het verleden en in hoeverre je als mens een keuze hebt je daarvan te bevrijden.
Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Henk Helmantel, kunstschilder

maandag 5 oktober 2020, 19:30 uur

Vanaf 3 oktober komt het Drents Museum in Assen met een overzichtstentoonstelling van het werk van schilder Henk Helmantel, ‘Henk Helmantel, Meesterschilder’. Daarin zijn ruim 80 van zijn schilderijen te zien. Helmantel is bekend om zijn stillevens en kerkinterieurs.
Presentatie: Frénk van der Linden

Spinvis, muzikant

donderdag 1 oktober 2020, 19:30 uur

Kunststof is te gast in de kleedkamer van Theater Junushoff in Wageningen, waar Spinvis alias Erik de Jong na de uitzending optreedt. Op 2 oktober verschijnt zijn nieuwe plaat ‘7.6.9.6’. Vergezeld door een prentenboek met daarin 300 afbeeldingen die het tijdperk verbeelden waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest.
Presentatie: Gijs Groenteman

Marjolijn van Heemstra, theatermaker, schrijver en dichter

woensdag 30 september 2020, 19:30 uur

Dichter Marjolijn van Heemstra schreef een nieuwe dichtbundel, ‘Reistijd, bedtijd, ijstijd’. Daarin probeert ze met haar gedichten de tijd te grijpen. Haar laatste roman ‘En we noemen hem’ is bekroond met de BNG Bank Literatuurprijs en stond op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs. In de rubriek Boekentherapie adviseert onze boekentherapeut Helena Hilgerdenaar deze keer een boek van Joke van Leeuwen, 'Iep!'.
Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Thema-uitzending: 50 jaar NRC Handelsblad

dinsdag 29 september 2020, 19:30 uur

Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van het NRC Handelsblad staat Kunststof in deze special stil bij deze afgelopen vijftig jaar. Te gast zijn oud-columnisten Elsbeth Etty en Max Pam en huidige columnisten Christiaan Weijts en Zihni Özdil.
Presentatie: Frénk van der Linden

Stefan Hertmans, schrijver

maandag 28 september 2020, 19:30 uur

Schrijver Stefan Hertmans schreef een nieuwe boek, ‘De opgang’. Over hoe een Vlaamse SS-er en een Nederlandse pacifistische vrouw de oorlog doorbrachten in het latere woonhuis van de schrijver zelf. Hertmans publiceerde romans, verhalen, essays en een groot aantal dichtbundels waarmee hij verschillende prijzen won.
Presentatie: Gijs Groenteman

Sharon Kovacs, zangeres

donderdag 24 september 2020, 19:30 uur

Zangeres Sharon Kovacs is ambassadeur voor Art Rocks 2020. De muziekcompetitie daagt muzikanten uit een nummer te maken, geïnspireerd op een kunstwerk of historisch object. Op 4 oktober geeft ze een live-stream concert met band vanaf de Amsterdamse grachten. Ook geeft ze 10 oktober een concert in de Brabanthallen in Den Bosch.
Presentatie: Gijs Groenteman

Sander Schimmelpenninck, journalist

woensdag 23 september 2020, 19:30 uur

Sander Schimmelpenninck stopte al als presentator bij Op1 en nu ook als hoofdredacteur van het tijdschrift Quote. Sinds 2019 is hij columnist bij de Volkskrant en maakt hij samen met vriend Jaap Reesema de populaire podcast genaamd ‘Zelfspodcast’.
Presentatie: Gijs Groenteman

Eché Janga, regisseur

dinsdag 22 september 2020, 19:30 uur

Regisseur Eché Janga opent dit jaar het Nederlands Filmfestival met zijn film ‘Buladó’. Een verhaal over een familie op Curaçao, deels gebaseerd op een mondeling doorvertelde slavensaga. Voor zijn eerste speelfilm ‘Helium’ won hij twee Gouden Kalveren.
Presentatie: Jellie Brouwer

Locatie-uitzending depot Boijmans van Beuningen

maandag 21 september 2020, 19:30 uur

Ter gelegenheid van de zilveren opening is Kunststof te gast in het nieuwe depotgebouw van museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Het nu nog lege collectiegebouw zal in september 2021 met al zijn collecties openen. Te gast zijn museumdirecteur en kunsthistoricus Sjarel Ex en architect Winy Maas.
Presentatie: Jellie Brouwer

Dieuwertje Heuvelings, schrijver

donderdag 17 september 2020, 19:30 uur

Dieuwertje Heuvelings debuteert met haar roman ‘Auxiety’, over de Nederlandse hiphopscene in het streamingtijdperk. Ze is sinds 2007 werkzaam in de muziekindustrie, en was onder andere playlist editor bij Spotify, waar ze de explosieve groei van Nederlandse hiphop van dichtbij meemaakte en vormgaf.
Presentatie: Gijs Groenteman

Marco Gerris, choreograaf en regisseur

woensdag 16 september 2020, 19:30 uur

Choreograaf Marco Gerris regisseert bij zijn dansgroep ISH Dance Collective de voorstelling ‘Nachtraven’. Over hoe je wordt teruggeworpen op jezelf als het leven ineens stilstaat. Eind april ontving hij met zijn dansgezelschap de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs.
Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Matijs Jansen, acteur en theatermaker

maandag 14 september 2020, 19:30 uur

Acteur Matijs Jansen staat met zijn theatercollectief Wunderbaum in de theaters met ‘Work Harder’. Een theatraal hoorspel waarin Wunderbaum reflecteert op onze prestatiemaatschappij. Jansen speelde voorheen in televisieseries als ‘Oppassen’, ‘Costa’ en ‘Flikken Maastricht’.
Presentatie: Jellie Brouwer

Thema-uitzending: Wat Niet Is Maar Kan Zijn

donderdag 10 september 2020, 19:30 uur

Bij de tentoonstelling ‘A Fair Share of Utopia’ in expositieruimte Nest in Den Haag verschijnt de publicatie ‘Wat Niet Is Maar Kan Zijn’, waarin tien schrijvers en negen kunstenaars speculeren over een onbekende toekomst waar ze zelf onderdeel van uitmaken. Kunstenaar Femke Herregraven, dichter Dean Bowen en kunstenaar Raul Balai gaan erover in gesprek.
Presentatie: Frénk van der Linden

Johan Leysen, acteur

woensdag 9 september 2020, 19:30 uur

Acteur Johan Leysen voert de teksten van schrijver en Nobelprijswinnaar Samuel Beckett op in de voorstelling ‘ACT’ van Het Zuidelijk Toneel en A Two Dogs Company. Daarin verkent multi-kunstenaar Kris Verdonck Becketts kijk op de mensheid en zijn zoektocht naar een houvast in een tijd zonder zekerheden. Leysen is winnaar van een Gouden Kalf en speelde bij vele bekende gezelschappen en in ontelbare films.
Presentatie: Gijs Groenteman

Peter van der Vorst, presentator en programmadirecteur

dinsdag 8 september 2020, 19:30 uur

Peter van der Vorst begint als programmadirecteur bij RTL aan zijn tweede kijkseizoen. Hij zet de vorig jaar ingezette programmastrategie door: persoonlijk, herkenbaar en dichtbij. Niet alleen bestaande programma’s voldoen aan deze uitgangspunten, het is ook het vertrekpunt voor nieuwe programma’s.
Presentatie: Jellie Brouwer

Jan Hoek, kunstenaar en schrijver

maandag 7 september 2020, 19:30 uur

Kunstenaar Jan Hoek cureert speciaal voor BredaPhoto de expositie ‘Power to the Models’. Daarin geeft hij elf personen de volledige macht over hoe ze in beeld gebracht gaan worden. Hoek staat bekend om zijn vaak controversiële werk waarin hij speelt met stereotypen en beeldvorming.
Presentatie: Jellie Brouwer

Angela Groothuizen, zangeres en presentatrice

donderdag 3 september 2020, 19:30 uur

Angela Groothuizen is vanaf 2 september wekelijks te zien met een nieuw seizoen van ‘Obese’. Daarnaast neemt ze ook weer plaats als coach in het nieuwe seizoen van The Voice Senior. Met de Dolly Dots keert ze terug op het podium met de theatershow ‘Sisters on Tour’.
Presentatie: Antoinnette Scheulderman

Sarah Sluimer, schrijver

woensdag 2 september 2020, 19:30 uur

Schrijver Sarah Sluimer schreef een nieuw boek, ‘De stilte, Het leven van een vrouw geboren tijdens de lockdown’. Over de toekomst na de coronacrisis, waarin het virus de maatschappij volledig op z’n kop heeft gezet. In 2018 debuteerde ze met haar roman ‘Keizer’. Ze publiceert essays en columns in diverse dagbladen en tijdschriften.
Presentatie: Gijs Groenteman

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1