appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In de NTR podcast Kleurrijke Kwesties bespreken we iedere 2 weken actualiteiten en achtergronden door de ogen van Nederlanders met een islamitische achtergrond. Kleurrijke Kwesties is een initiatief van het radioprogramma Kwesties van de NTR in samenwerking met NPO Radio 1.

#6 Modest fashion

maandag 30 april 2018, 10:08 uur

Bedekt én modieus, dit is modest fashion, een rap groeiend fenomeen. “Modest fashion is voor iedereen anders. En zeker niet enkel gelinkt aan de hoofddoek. Je laat gewoon iets minder van je lichaam zien”, zegt Enaam Ahmed Ali die een eigen modest fashion zaak heeft. Ulyanoor Karim (NTR) spreekt met Enaam Ahmed Ali en designer Loubna Sadoq over deze nieuwe trend.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1