appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In de NTR podcast Kleurrijke Kwesties bespreken we iedere 2 weken actualiteiten en achtergronden door de ogen van Nederlanders met een islamitische achtergrond. Kleurrijke Kwesties is een initiatief van het radioprogramma Kwesties van de NTR in samenwerking met NPO Radio 1.

#7 Taboekind

dinsdag 15 mei 2018, 07:34 uur

Zorgen voor een gehandicapt kind put je volledig uit, maar dat is niet alles. Ima Bakal kreeg een dochter met een aangeboren afwijking en dat gooide haar leven helemaal om. Haar dochter Noor heeft altijd veel pijn gehad: "Ik hoop dat ze doodgaat want ik wil mijn kind niet zien lijden", heeft ze wel eens gedacht.
Nian Bakal (NTR) spreekt met haar moeder over het hebben van een gehandicapt kind en de impact die een zorgkind kan hebben op het gezin. Ook bespreken ze of er al dan niet nog een taboe rust op het hebben van een gehandicapt kind binnen gezinnen met een migratieachtergrond.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1