appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In de NTR podcast Kleurrijke Kwesties bespreken we iedere 2 weken actualiteiten en achtergronden door de ogen van Nederlanders met een islamitische achtergrond. Kleurrijke Kwesties is een initiatief van het radioprogramma Kwesties van de NTR in samenwerking met NPO Radio 1.

#8 ‘Inkomen van vrouw telt als extraatje’

zondag 3 juni 2018, 00:00 uur

Uit het meest recente SCP-rapport blijkt dat Marokkaans- en Turks-Nederlandse jongeren zeggen dat het in hun cultuur normaal is dat de man de kostwinner is en dat het geld dat de vrouw verdient als extraatje telt. Presentatrice Zehra Kaya praat met Khautar Bouchallikht en Engin Baydar hierover.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1