appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In de NTR podcast Kleurrijke Kwesties bespreken we iedere 2 weken actualiteiten en achtergronden door de ogen van Nederlanders met een islamitische achtergrond. Kleurrijke Kwesties is een initiatief van het radioprogramma Kwesties van de NTR in samenwerking met NPO Radio 1.

#9 Bijna zeventig procent van de Turkse-Nederlanders stemde niet

maandag 11 juni 2018, 11:52 uur

Binnenkort mogen Turkse-Nederlanders weer stemmen voor de Turkse verkiezingen op zondag 24 juni. Tijdens de vorige Turkse verkiezingen in 2015 had 31,44 procent van de Turkse-Nederlanders gestemd. Presentatrice Zehra Kaya praat over de loyaliteit van Turkse-Nederlanders met ex-politica Munire Manisa en Murat Sekercan, Woordvoeder DIDF (Federatie van Democratische Verenigingen van Arbeiders uit Turkije in Nederland).

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1