appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#76 - de kansen van Wilders en die van IS-kinderen

woensdag 12 juni 2019, 15:17 uur

Politiek commentatoren Peter Kee en Francisco van Jole laten hun licht schijnen over Geert Wilders die een parlementaire enquête wil naar politieke bemoeienis met het proces dat tegen hem wordt gevoerd ("weinig kans") en over de IS-kinderen die wel of niet naar Nederland gehaald worden uit de vluchtelingenkampen waar ze nu verblijven ("iets meer kans").

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1