appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#78 - Timmermans

woensdag 3 juli 2019, 16:34 uur

Gisteravond spatte de grote Europese droom van Frans Timmermans uiteen. Niet hij, maar de Duitse Ursula von der Leyen is voorgedragen als voorzitter van de Europese Commissie. Over twee weken stemt het Europees Parlement over deze voordacht. En die stemming zou nog weleens heel spannend kunnen worden. Over het spel achter de schermen praten we met onze politieke mannen: Peter Kee en Francisco van Jole.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1