appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#80 - Kee & van Jole: de perikelen bij Forum voor Democratie (S01)

woensdag 31 juli 2019, 16:05 uur

Je kan het de afgelopen weken niet gemist hebben: de ruzie bij Forum voor Democratie. Partijoprichter Henk Otten is er uit geknikkerd en rolt vechtend over straat met zijn voormalige strijdmakker Thierry Baudet.

Zoals gebruikelijk komen voor grote zaken de Haagse kopstukken terug van reces en dus hebben wij ook onze kanonnen - Peter Kee en Francisco van Jole - terug van vakantie gehaald om ons te helpen bij het begrijpen van deze partijklucht op rechts.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1