appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#86 - Geradicaliseerde boeren, draaiende VVD'ers en genaaide voorzitters

woensdag 16 oktober 2019, 16:20 uur

De Hofstad ligt overhoop en dit keer niet alleen door wat er in de Tweede Kamer gebeurt.

Peter Kee en Francisco van Jole blikken terug op afgelopen politieke week. Het boerenprotest wordt besproken, de opvallende uitspraken van VVD-kamerlid Dilan Yesilgöz én het royement van de voorzitter van de Partij voor de Dieren Sebastiaan Wolswinkel.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1