appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#87 - Kee en Van Jole: nepnieuws en nepgeschiedenis

woensdag 23 oktober 2019, 19:53 uur

Hoewel de Tweede Kamer met reces is, bespreken Peter Kee (politiek redacteur van BNNVARA) en Francisco van Jole (hoofdredacteur van de opiniesite Joop) de Haagse actualiteit: minister Ollongren presenteerde een rapport over fakenieuws en Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet geeft geschiedenisles. Met de beïnvloeding van onze verkiezingen door buitenlandse trollen blijkt het mee te vallen, maar de lessen van Thierry miegelen van het nepnieuws.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1