appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#92 - Kee en Van Jole over de Haagse chaos

woensdag 27 november 2019, 13:27 uur

Het wordt maar niet rustig in Den Haag. Staatsecretarissen en ministers die geen of verkeerde informatie delen én kamerleden die 'uitgesteld loon' ontvangen en weer moeten inleveren. Of toch niet.

Oftewel, genoeg te bespreken voor politiek redacteur Peter Kee en Francisco van Jole (hoofdredacteur Joop.nl) in De Nieuws BV.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1