appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#93 - Kee en Van Jole over de toeslagenaffaire en het wachtgeld

woensdag 4 december 2019, 14:49 uur

De situatie rondom de kinderopvangtoeslagaffaire is gierend uit de hand gelopen. De Tweede Kamer debatteert vandaag over deze affaire met staatssecretaris van Financiën Menno Snel. Snel was al een tijdje op de hoogte van de misstanden, maar wist lang in een tunnelvisie te blijven hangen. Waarom trad hij niet eerder op en wat is er allemaal verkeerd gegaan? En dan is er nog een andere man in opspraak: Klaas Dijkhoff (fractievoorzitter VVD).

Politiek redacteur Peter Kee en Francisco van Jole (hoofdredacteur Joop.nl) bespreken het debat en de toekomst van zowel Menno Snel als Klaas Dijkhoff in De Nieuws BV.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1