appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#94 - Kee en Van Jole over de kus des doods voor Dijkhoff

woensdag 11 december 2019, 15:19 uur

Premier Mark Rutte ziet in Klaas Dijkhoff niet per se zijn opvolger, staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Ankie Broekers-Knol krijgt de volle laag van kamerleden en de noodwet stikstof verkeerd in zwaar weer.

Politiek redacteur Peter Kee en Francisco van Jole (hoofdredacteur Joop.nl) bespreken het in De Nieuws BV.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1