appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#95 - Kee en Van Jole: Kamer weet van toeten noch blazen

vrijdag 20 december 2019, 14:20 uur

Nog een paar dagen en dan mag politiek Den Haag met vakantie en rustig genieten van de kerst. Maar hoe rustig wordt die kerst voor een paar van onze bewindslieden?

Voor de laatste keer dit jaar bespreken Francisco van Jole (hoofdredacteur Joop.nl) en politiek redacteur Peter Kee politiek de huidige stand van zaken in Den Haag in De Nieuws BV.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1