appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#2 - Kee en Van Jole over felicitaties en schaaktoernooien (S02)

woensdag 29 januari 2020, 14:57 uur

Bij het ministerie van Financiën lijkt er weer licht aan het einde van de tunnel te zijn, terwijl het bij Justitie en Veiligheid steeds donkerder wordt. Toch was er maar één ding waar Den Haag zich écht mee bezig hield: het schaaktoernooi in de Tweede Kamer.

In De Nieuws BV maken Haagse kemphanen Peter Kee en Francisco van Jole de balans op en bespreken ze of je als politiek journalist een politicus mag feliciteren met behaalde resultaten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1