appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#5 - Kee en Van Jole zoeken een vrouw (S02)

woensdag 4 maart 2020, 15:58 uur

Het zou dé liefdesverklaring van deze eeuw moeten worden, maar het bleef bij een bescheiden kus op de wang. De linkse samenwerking viel tegen, maar de samenwerking hier in de studio, tussen onze twee politieke watchers Peter Kee en Francisco van Jole is beter dan ooit!

In De Nieuws BV bespreken politiek redacteur Peter Kee en hoofdredacteur van Joop.nl Francisco van Jole de linkse samenwerking, de zoektocht naar vrouwelijke lijsttrekkers én de verhoudingen tussen Baudet en Hiddema.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1