appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#10 - Kee en Van Jole over de ware coronaleider (S02)

woensdag 8 april 2020, 15:33 uur

Wat vinden ze in Den Haag van de harde opstelling van de minister van Financiën Wopke Hoekstra en wie gaat Mark Rutte straks vervangen als hij, net als Boris Johnson, wordt gegrepen door corona?

Dat en meer bespreken politiek redacteur Peter Kee en hoofdredacteur van Joop.nl Francisco van Jole in De Nieuws BV.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1