appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#12 - Kee en Van Jole zijn transparant (S02)

woensdag 22 april 2020, 16:25 uur

Hoewel half Nederland stil lijkt te staan, dendert de politieke trein in Den Haag op volle vaart door. Daarbij lijkt transparante communicatie af en toe het onderspit te delven. Hoewel er één kleine partij is die misschien iets te transparant communiceert.

Kee & Van Jole bespreken dat en meer in De Nieuws BV.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1