appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#13 - Kee en van Jole over donkere dagen (en kleren) (S02)

woensdag 29 april 2020, 17:17 uur

Politiek commentatoren Peter Kee en Francisco van Jole bespreken -beiden gehuld in een ondefinieerbaar donkere outfit- vandaag de nog altijd voortsmeulende veenbrand bij 50PLUS, de plannen van GroenLinks om uit de crisis te raken, en het ongemak in het CDA.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1