appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#14 - Kee & Van Jole over ruziënde partijtjes (S02)

woensdag 6 mei 2020, 16:13 uur

Het is meireces in Den Haag, maar dat weerhoudt de kleine politieke partijen er niet van elkaar de tent uit te vechten.

Zowel bij Denk als 50-plus staan bestuur en kamerfractie lijnrecht tegenover elkaar. Bij 50-plus resulteerde dit al in het opstappen van Henk Krol, maar nu heeft het bestuur van DENK hun eigen fractievoorzitter uit de partij gezet.

Oftewel, genoeg te bespreken voor politiek redacteur Peter Kee en hoofdredacteur van Joop.nl Francisco van Jole.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1