appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#15 - Kee en Van Jole over de dilemma's van Wouter Koolmees (S02)

woensdag 13 mei 2020, 16:57 uur

Minister Koolmees van Sociale Zaken wil in zijn nieuwe hulppakket voor bedrijven niet langer eisen dat er geen werknemers ontslagen worden. Peter Kee en Francisco van Jole bespreken de houdbaarheid van zijn beleid (met een bijdrage van Astrid Joosten). En ze duiken ook nog even in het vervolgverhaal over 50Plus.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1