appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

Peter Kee en Francisco van Jole duiden elke week in De Nieuws BV de politiek van dat moment. Wie wint, wie verliest? Wie doet het handig, wie maakt een lelijke uitglijder in politiek Den Haag? En af en toe wagen de heren zich aan een voorspelling waar je ze aan mag houden.

#19 - Kee & Van Jole over Rutte en Zeeland (S02)

woensdag 10 juni 2020, 15:49 uur

Tien jaar geleden won Mark Rutte nipt de verkiezingen en de rest is geschiedenis. Nog even en een hele generatie weet niet beter dan dat Mark Rutte de vaste premier van Nederland is. Maar hoe heeft hij het eigenlijk gedaan en wat is nou typisch Mark Rutte? Kee & Van Jole blikken terug.

Ook blikken ze vooruit naar de toekomst van staatssecretaris Barbara Visser. Zij heeft wat uit te leggen aan de Tweede Kamer, zoals er wel vaker extra uitleg moet komen vanuit het ministerie van Defensie.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1