De Verhalen
AVROTROSBNNVARAKRO-NCRVNTRVPRO

#3 - GOTHRECHT

  1. Podcastschevron right
  2. De Verhalenchevron right
  3. #3 - GOTHRECHT

zo 22 november 2020

Aflevering 3

DIRECTIONELE CONFIDENTIALITEIT

Dries heeft snode plannen om de wensen te gebruiken om de kantoormedewerkers in een leger van zombies te veranderen om de tirannie van het Management omver te werpen. Hij heeft genoeg van het al jaren in de schaduw werken, in de kelder zonder daglicht, de data-mijnen. Bovendien niets liever dan een leger van zombies. Maar wanneer Dries een wens doet gebeurt er niks. Hij trekt de stekker uit het kopieerapparaat en stopt hem er nog een keer in, zoals hem geleerd is proberen aan te fietsen bij de afdeling IT, maar mag nog steeds geen wens doen. Alleen degene met een puur hart mag wensen, zo klinkt de stem van de geest van Pierre Bokma. Iedereen kijkt naar Brinta.

‘Maar die koffieautomaat is ook alleen maar een manier om in de onderbroek van die collega te komen!’ roept Dries terwijl de stoom uit zijn oren komt. Het mag niet baten.

Cast: Pepijn Lanen – de Verteller/ Achmed Akkabi – Dries/ Georgina Verbaan – Brinta/ Pierre Bokma – Het kopieerapparaat/ Ruben Nicolai – Systeembeheer Goon.

Muzikale werken afl. 3: Bitcoin Commercial, Was ik maar een Zombiemeester,

Cowboy Zonder Paard.

Muzikale werken in de serie: Faberyayo & Stippenlift

Tekst en Compositie door: Pepijn Lanen & Hugo van de Poel

Productie & Mix door: Hugo van de Poel

Mastering door: Marco Spaventi

Score muziek in de serie door: Betonkust

Compositie, productie en mix door: Betonkust

Commercials door: Faberyayo & Stippenlift

Vocalen ‘Gothrecht Theme’ - Sarah Berckenkamp

Geschreven door en in regie van: Pepijn Lanen, met ononderbroken toewijding van Kees Kroot die ook de Editor van het geheel is. Deze serie is geproduceerd door Marijke van der Molen/ Palentino Media voor de VPRONPO Radio 1

De totstandkoming van Gothrecht was onmogelijk geweest zonder de nimmer aflatende steun van het NPO-fonds.