Het beste uit het Oog
NOS

#6 - 100X Keiharde (S06)

  1. Podcastschevron right
  2. Het beste uit h ...chevron right
  3. #6 - 100X Keiharde (S06)

vr 7 oktober 2022

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van Zeal & Ardor en All Them Witches.

Als in januari 2020 de eerste oproep wordt gedaan om verzoekjes in te dienen komen er rond de 730 aanvragen binnen voor de te draaien tracks. Eén van de verzoeken is van Vincent Smook uit Lelystad. Hij vraagt Metallica- 'The day that never comes' aan en dat nummer wordt in de allereerste, toen nog Harde Bonanza, gedraaid. Suzanne Bosman en Mike Arntz bellen met Vincent over die eerste aanvraag en willen ook graag weten hoe het nu met zijn muzikale smaak is. Vincent kiest ervoor om Iced Earth- Plagues of Babylon erin te gooien. 

Te gast is muziekjournalist Atze de Vrieze. Binnenkort begint zijn podcast Weird hit wonder weer waarin hij vrolijke verhalen verteld over vreemde hits. Je kent ze wel, die liedjes die voor een glimlach zorgden of juist voor grote irritatie. Atze heeft Jackyl- The lumberjack meegenomen en dit is één van die nummers waarvan Suzanna en Mike een glimlach op het gezicht kregen. 

Suzanne heeft een tip meegenomen, Patrick Walker 40 Watt Sun en Mike zijn allereerste singletje waarin hij de liefde voor gitaren begon te voelen.

En oh ja................... Er is TAART!!!!

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.

Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!