De Ongelooflijke Podcast
EO

Klaske Tameling: “Wordt dit het jaar van de ondergang van de influencer?”

  1. Podcastschevron right
  2. De Ongelooflijk ...chevron right
  3. Klaske Tameling: “Wordt dit het jaar van de ondergang van de influencer?”

ma 25 februari 2019

Het is een bekende term, influencers. Blijft dit bestaan? Of zal het veranderen? Of kunnen we de technieken gebruiken voor andere zaken? Wij bespreken het.

Aan tafel zitten Ward Wijndelts, Klaske Tameling en Spraakmaker Esther Voet.

Ook hebben we het natuurlijk over de Oscars. In de aanloop naar de Oscar-uitreiking ging ongeveer alles mis wat mis kon gaan. Wat vinden onze mediakenners van de uitreiking van vannacht?

Verder bespreken we ‘Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme’. Begin dit jaar kwam er een einde aan een Nederlandse F16-missie tegen terrorisme. Bijna drie jaar lang vlogen Nederlandse vliegers vanuit Jordanië missies uit tegen IS. Sinds gisteravond is bij National Geographic te zien hoe het hen verging. Wat is het belang van Defensie om dit te laten zien?

Tot slot hebben we het over omroepen die openlijk politiek bedrijven. Via een speciaal fonds vrije dagen opgeven voor collega’s die mantelzorgen; Jan Slagter van Omroep Max vindt dat een goed idee en pleit ervoor dat dat wordt ingevoerd. Het is niet voor het eerst dat Omroep Max duidelijke politieke statements maakt. Omroep Max springt in het oog, maar het is niet de enige omroep die zo openlijk politiek bedrijft. Zouden omroepen dit vaker moeten doen?