appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Formule 1-podcast #13: 'De grootste uitdager van Hamilton is Hamilton zelf'

ANP
maandag 28 september 2020 | NOS | Redactie

In de Formule 1-podcast bespreekt presentatrice Amber Brantsen met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker de GP van Rusland.

#13 - 'De grootste uitdager van Hamilton is Hamilton zelf'

Aan bod komt onder andere de dubbele straf die Lewis Hamilton kreeg vanwege het uitvoeren van een proefstart op een verkeerde plek. "Als Hamilton of Mercedes moet je dit gewoon weten", aldus Lammers. "Het is je vak en dus is het terecht dat ze gestraft worden."

Hamilton verspeelde zo de kans op de zege en dus kon er een andere winnaar komen. "Als er iets misgaat bij Hamilton, heeft iemand anders nog een kans. Daarom is Hamilton ook de grootste uitdager van zichzelf", is dan ook de conclusie.

Stefano Domenicali

Verder in de podcast onder andere aandacht voor het gevecht in de middenmoot en de nieuwe baas van de Formule 1, Stefano Domenicali.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1