appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Podcast De Zomerdag: Hoe gevaarlijk is de 'container-snelweg' boven de Wadden?

ANP
donderdag 6 augustus 2020 | NPO Radio 1 | redactie

Van plastic speeltjes tot gloeilampen en van stoeltjes tot ingepakte meubels. De stranden van Vlieland, Terschelling en Ameland liggen begin 2019 bezaaid met spullen. De oorzaak: honderden overboord geslagen zeecontainers.

#643 - De Zomerdag - Na MSC Zoe zijn containerschepen nog steeds een risico

Het vervoeren van spullen over zee gaat over het algemeen goed, maar het kan dus ook behoorlijk misgaan. In podcast De Zomerdag vertelt onderzoeksjournalist Goos de Boer over de risico's.

De podcast De Dag is met zomerstop tot 17 augustus. Tot dan verschijnt elke werkdag De Zomerdag, waarin een selectie van opvallende gesprekken uit de afgelopen maanden herhaald wordt.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1