appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Dit is de Zaterdag
STER Advertentie

Podcast De Zomerdag: Hoe 'zuiptoeristen' vakantie nemen van coronaregels

ANP
woensdag 5 augustus 2020 | NPO Radio 1 | redactie

Vakantie vieren in Spanje zat er door de coronacrisis lange tijd niet in. Inmiddels zijn buitenlandse toeristen weer welkom, maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot.

Op plekken als Mallorca zorgen feestvierende vakantiegangers voor spanningen, vertelt correspondent Rop Zoutberg in De Zomerdag.

#642 - De Zomerdag - Vakantievieren met een mondkapje op

De podcast De Dag is met zomerstop tot 17 augustus. Tot dan verschijnt elke werkdag De Zomerdag, waarin een selectie van opvallende gesprekken uit de afgelopen maanden herhaald wordt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1