appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Podcast De Dag: Eindelijk zomerreces na bizar politiek jaar

ANP
donderdag 2 juli 2020 | NPO Radio 1 | Elisabeth Steinz

Heel wat bewindslieden en Kamerleden snakken naar het reces, na een jaar waarin zij onder grote druk moesten werken. Een terugblik op een bewogen politiek jaar. 

#618 - Eindelijk zomerreces na bizar politiek jaar

De Tweede Kamer gaat met zomerreces na een jaar vol grote thema's. Een jaar waarin burgers de straat op trokken over klimaat, stikstof, racisme en de coronacrisis. En een jaar waarin er door sommige bewindslieden en kamerleden bikkelhard werd gewerkt. Hoog tijd dus om af te kicken en op te laden, want komend jaar wordt misschien nog wel drukker met een politieke campagnes en verkiezingen te midden van een economische crisis van jewelste.

In podcast De Dag blikt parlementair verslaggever Marloes Lemsom van EenVandaag terug op het bewogen politieke jaar dat achter ons ligt en ze kijkt voorzichtig vooruit naar wat we in aanloop naar de verkiezingen kunnen verwachten. 

Podcast De Dag

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, SpotifyiTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1