Podcast
VPRO

Presidential Podcast: De dokter is niet blij

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Presidential Podcast: De dokter is niet blij

Na aanvankelijk al weinig van het corona-virus te willen weten, schoot de president toen er geen houden meer aan was in de stand van president-in-oorlogstijd. Maar toen dat te lang ging duren en de economische schade te groot leek te worden, verklaarde Donald Trump de oorlog al snel voor gewonnen.

Presidential Podcast: De dokter is niet blij

Het gewone leven kon weer beginnen. Nu dat voor weer steeds meer Amerikanen mogelijk een eind aan hun leven betekent, laat dr. Anthony Fauci, de Jaap van Dissel van Amerika, zich steeds somberder uit over de staat van de nationale gezondheid.

En dat is nog maar één van de problemen die de afgelopen twee weken opdoken en die de herverkiezing van de president steeds minder waarschijnlijk lijken te maken. NRC-correspondent Bas Blokker en VPRO-presentator Chris Kijne staan in het oog van de perfecte storm.

The Presidential Podcast van Bureau Buitenland

VPRO-presentator Chris Kijne en NRC-Amerikacorrespondent Bas Blokker bespreken tweewekelijks het laatste nieuws rond de Amerikaanse president Donald Trump. Wees op de hoogte en luister naar The Presidential Podcast!

Ster advertentie
Ster advertentie