appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend
STER Advertentie

Podcast De Dag: hoe Vlissingen de marinierskazerne misliep

ANP
vrijdag 21 februari 2020 | NOS | NPO Radio 1 | Redactie

De Zeeuwen zijn woedend - niet alleen omdat de mariniers toch maar niet naar Vlissingen komen, maar vooral om de manier waarop staatssecretaris Visser van Defensie met het dossier is omgegaan.

Ze werd in een debat in de Tweede Kamer flink aangepakt, maar ze blijft wel op haar post. 

Met politiek verslaggevers Wilco Boom (NOS) en Marcel Decraene (Omroep Zeeland) bespreken we hoe het besluit uit 2012 om de mariniers naar Vlissingen te verplaatsen op steeds lossere schroeven kwam te staan, en uiteindelijk werd ingetrokken.

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, SpotifyiTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1