appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: wat is de beste manier om van het gas af te gaan?

ANP
maandag 10 februari 2020 | RAD1 | Redactie

Op een aantal plaatsen in Nederland wordt voorzichtig geprobeerd wat de beste manier is om te stoppen met aardgas. Dat is nog even zoeken, want proefprojecten laten wisselende resultaten zien.

En ook de meningen over de beste oplossing zijn wisselend, van laaiend enthousiast tot zeer kritisch. De NOS en de regionale omroepen hebben een inventarisatie gemaakt.

Verslaggever Florian van Velthoven van Omroep Brabant en redacteur Heleen Ekker vertellen in deze podcast wat zij horen van bewoners, bestuurders en deskundigen.

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, SpotifyiTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1