appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: gewond door grote grazers: de voor- en nadelen van oerrunderen

NOS / Instagram @Duindier
dinsdag 7 januari 2020 | RAD1 | Felicia van der Graaf

Een bezoekje aan de natuur eindigde zondag voor een man van 63 jaar in een ambulance, nadat hij was aangevallen door een tauros: een grote grazer. Waarom lopen deze beesten in onze natuurgebieden rond? Is dat wel veilig? Hoe maakbaar kan natuur zijn? En weten mensen wel goed hoe ze om moeten gaan met deze dieren?

We praten met Leo Linnartz, van ARK Natuurontwikkeling en Maarten van den Hurk; verslaggever bij Brabants Dagblad die deze discussie al jaren volgt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1