appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Proost!
STER Advertentie

Podcast De Weerman: Een dubbeldikke eindejaarsaflevering

NOS
woensdag 25 december 2019 | NOS | Redactie

Een witte kerst. Vrijwel iedereen hoopt erop, maar het komt zelden voor. De afgelopen 120 jaar gebeurde het maar acht keer dat het sneeuwde tijdens de kerstdagen. Ook dit jaar zitten sneeuwbalgevechten er tijdens de Kerstdagen niet in, maar je kan wel luisteren naar een dubbeldikke aflevering van De Weerman.

In het enige meteorologische jaaroverzicht van Nederland nemen Peter en Fleur samen met speciale gast Willemijn Hoebert het afgelopen jaar door. Over hitterecords, koude lentes en een regenachtige herfst. En waarom praten weervrouwen en -mannen in de winter anders dan in de zomer?

#14 - Kerstspecial! Een dubbeldikke eindejaarsaflevering

Elke week duikt weerman Peter Kuipers Munneke samen met Fleur Wallenburg dieper in een opmerkelijk weerfenomeen. Nieuwe afleveringen van De Weerman kun je vinden op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via iTunes en Google Podcasts.

Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Weerman verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1