appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS-weermannen gaan met de podcast de lucht in

Foto: NPO Radio 1
zaterdag 23 november 2019 | NOS | RAD1 | NPO Radio 1

Op 115 meter hoogte - met weids uitzicht op Hilversum en omgeving - is podcast De Weerman opgenomen in een speciale aflevering met publiek. Alle vragen mogen gesteld worden aan de NOS-weermannen Peter Kuipers Munneke, Gerrit Hiemstra en Marco Verhoef.

Deze bijzondere aflevering van podcast De Weerman is gemaakt om de Week van de Podcast te vieren op NPO Radio 1. Een exclusief gezelschap van 25 mensen kreeg de kans om mee de lucht in te gaan in de tv-toren van Hilversum. Die toren wordt nu gebruikt als datacentrum van Cellnex. Op 115 meter hoogte - temidden van wolken en lucht - is samen met publiek De Weerman opgenomen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klimaatsceptici

De weermannen vertellen hoe ze deze baan als weerman hebben gekregen, wanneer het enthousiasme voor het weer begon in hun leven en wat ze als hoogtepunten ervaren in hun werk. Ook gaat het over hun rol in het klimaatdebat. Gerrit Hiemstra laat bijvoorbeeld met een kwinkslag weten dat hij het als 'hobby' ziet om klimaatsceptici van repliek te dienen op social media.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hier kun je de aflevering beluisteren.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1