appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Weerman: Peter Kuipers Munneke heeft het licht gezien!

NOS
donderdag 10 oktober 2019 | NOS | Redactie

Als je denkt dat licht en duisternis vanzelfsprekendheden zijn, dan ken je Peter Kuipers Munneke nog niet. In de tweede aflevering van podcast De Weerman vertelt onze weerman je alles over deze weerfenomenen.

#2 - Peter Kuipers Munneke heeft het licht gezien!

Ook omgekeerde regenbogen en halo's passeren de revue. Peter belt met een grootverbruiker van het weerbericht, deze keer hebben we iemand aan de lijn die altijd in het licht of juist altijd in het donker werkt. 

De luisteraarsvraag deze week luidt: Wat is eigenlijk avondrood? Heb jij ook een vraag over het weer voor Peter? Mail hem op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke week duikt weerman Peter Kuipers Munneke samen met Fleur Wallenburg dieper in een opmerkelijk weerfenomeen. Nieuwe afleveringen van De Weerman kun je vinden op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via iTunes en Google Podcasts. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Weerman verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1